2009. november 4., szerda

Szülinapiság

A mi "kis" családunkban feltűnően sok az októberi és novemberi születésnap! Miki szokta is mondani, hogy nem tudtak a szülei korcsolyázni! :) Ő egyébként október 26.-án ünnepelte 33. születésnapját!!! November 2. a Keresztapám születéséről nevezetes mifelénk, holnap pedig apukám nagybátyának, Laci bácsinak lesz a 84. születésnapja! Az ünnepelteknek Fodor Ákos remekműve, egy haiku nagyon sok szeretettel:
"Szeretlek, mondom.
- Látod: már ez a nap sem
kelt s telt hiába."

És egy kicsit lehangolóbb téma: sajnos Miki elég rosszul viseli ezt a kezelést, szinte semmi nem marad meg benne. Az egyetlen ami biztató, hogy már csak két nap van hátra! Holnap reggel lesz vérvétel és megnézi a doktornő is. Megpróbálja feliratni a Nutridrink nevű italt, a rákfórumon nagyon ajánlották arra az esetre, mikor már semmit nem tud enni. Holnap remélhetőleg jobb híreim lesznek!
Kátya
Ps: A bejegyzés címe Pék Krisztinától származik. :)

1 megjegyzés:

  1. Születésnapilag ez nálunk is hasonlóan van. Férjem név és szülinapja is decemberben van, én megoszlok november és december között. Aztán ugye jönnek az ünnepek, és még ki sem hevertük mert február meg a gyerekeké.

    Párod és a kezelés. Sajnos, ez általában jellemző minden betegnél. Iszonyat lehet, mert ngem pl. legjobban a gyomorrontás tud megviselni. Akkor vannak elképzeléseim, hogy ő mit élhet át most.
    De azért a folyadék nagyon fontos lenne, hogy maradjon benne. Meg nem próbáltátok, mint a gyerekeknél - ropi, alma, és ilyen kis minimális, de mégis valami kaják?
    Remélem, azóta már túl vagytok a kezelésen, és hogy felírták neki azt is, amit említettél.
    Szorítunk nektek nagyon! De erősnek lenni, nektek kell!
    És várunk téged túl is! Gyere minél többször!

    VálaszTörlés