2009. december 1., kedd

Betlehem

Kicsit összekaptam magam :) December első napja van, és nálunk is, mint sok-sok kisgyermekes családban ma megkezdődött a visszaszámlálás karácsonyig. Az adventi naptárral időben elkészültem (majd teszek fel fotókat) és szerencsémre az első ajándékkal nem volt gond. A keresztszüleim hoztak egy mesekönyvet, ami adventi naptár is egyben: Kis Mackó nagy utazásáról szól. Karácsonyig minden napra jut majd egy mese. Van még pár ajándék, de azért még nincs meg minden napra. Régi nagy kedvenceim a papírbabák, és Ildó is szívesen játszik velük. Most találtam egy nagyon aranyos betlehemet, és arra gondoltam, egy-egy napra ők is bekerülnek ajándékként, hogy karácsonyra kész legyen egy igazi, gyerekkézbe és szobába való betlehem. Íme két kép kedvcsinálónak, letölthetők innen.



Érdemes körülnézni, rengeteg papírbaba "lakik" ezen az oldalon. Aztán nem függővé válni! :)

3 megjegyzés:

  1. Merítsetek erőt a kislányotokból. Érte kell, érte érdemes!
    És vele készüljetek a karácsonyra. Díszítsétek fel a lakást, a lelketeket. Készüljön mézeskalács, apró ajándékok só-liszt gyurmából, rajzok és minden egyéb, ami kedvelt időtöltésetek.
    És üljön oda veletek Miki is, a lánya mosolygós, munkában elmerült arca erőt ad majd!
    Kell, hát kell az a nyomorult negyedik kezelés. De azért kell, hogy rendbe jöjjön tőle!
    Sikerülni fog, csak akarjátok, nagyon-nagyon akarjátok!

    VálaszTörlés
  2. Szomoja, drága, eddig is sokszor eszembe jutottatok, most még többször fogok rátok gondolni! Kivánom, hogy sikerüljön a kezelés, mindnyájatoknak sok - sok erőt!
    Zsuzsu

    VálaszTörlés
  3. Szia Zsuzsu!
    Jó, hogy itt vagy! Köszönjük a jó kívánságokat! Reméljük, hogy az erő velünk van :)

    VálaszTörlés